| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Gosip Bola: Jual Persie Kerana Falcao?




The Holland striker will be due £10m if he sees out his four-year contract at Old Trafford.
And, according to the Evening Standard, United are hoping to move the former Arsenal man on to save the cash.
Van Persie cost United £20m in 2012 and helped Sir Alex Ferguson to his final league title. 
United last week announced a near 10% drop in revenue in their quarterly report, and that their failure to qualify for the Champions League has cost them around £50m.
Van Persie, who has scored three time all season, appears to be on the wane and Louis van Gaal is keen to replenish his attack.
The loan signing of Radamel Falcao has so far been a disaster with the Colombia striker struggling to overcome injury issues after injury issue - and scoring just once.
Wayne Rooney, named club captain, is also occupying a deal role under Van Gaal and Danny Welbeck was sold to Arsenal for £16m.
Van Gaal's spell as United boss as so far been underwhelming with the club riding in seventh after 11 games, and four points worse off than at this stage last season.


Komen Penulis
Aku respect cara van Gaal amik risiko. Berani dia lain macam. Padahal van Persie ni anak buah dia ni... Kalau betullah gosip ni, aku tak tahu lah aku boleh sayang Manchester United macam biasa ke tak. Ni baru baca gosip pun, luluh jantung ni haaa... Sorry readers. Aku malas translate artikel ni. HAHA.



Semakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Sesi 2015

Assalamualaikum;
Alhamdulillah. Masih diizinkan untuk update di blog ini. Almaklum, semalam baru renew domain. So, macam semangat sket lah. Haha.

Rasa macam dah lama tak berceloteh dalam ni. Kalau ade pun, pasal isu semasa je. Tapi kali ni, macam nak buat luahan rasa plus idea plak. Haha. Gitttew.



Rata-rata tahu ape itu PLKN. Dan adik kedua Fya, dapat panggilan tersebut dan sangatlah bersyukur sebab dekat dengan rumah. Tapi kannn... Ade jugak sedihnya. Dia ni tak pernah duduk jauh, adik bongsu terlalu baik dengan dia, time dia pergi plak ayah outstation dan sebagainya lah.

Namun, baiknya plak... Haruslah ade kan. Dia ni gempal (Lalala) So macam, insyaAllah dia balik, kurus lah kot. Haha. Lepas tu, bagi pendedahan awal sebelum dia terus masuk sambung belajar nanti kan... Tapi, tu lah. Bohong lah takde sedih dalam gembira tu.

Jadual aku plak jadi lain. Dulu, balik rumah cuti... Mesti ade adik dedua. Kali ni, mesti dah lain... Dah tak sama. Heee... Dah lah susah nak jumpa. Terasa lah jugak umur tu semakin meningkat. Ni, kalau adik bongsu tu masuk asrama, emmm... Tak payah cakap lah. Hari2 kot banjir.

The End.

posted from Bloggeroid

Anda Memerlukan Tajaan?

Assalamualaikum,
Hai... Selamat petang belaka. Harini insya Allah nak update simple sahaja entrynya. Berkenaan tajaan aktiviti korang. Jika ada memana Bloggers/Instagammers or seangkatan yang ingin membuat event di laman sosial. Tetapi mempunyai masalah kekangan tajaan, boleh lah berhubung dengan saya. Siapa cepat, dia dapat lagi banyak :)

Tak kisah lah untuk akaun niaga ke personal ke, apepun boleh. Sesape nak, meh sini. Yang paling penting, event tersebut kena settle sebelum berakhirnya tahun ini. Hihihi.

Boleh contact di Wechat/Whatsapp/Telegram: 013 4656567





posted from Bloggeroid

ShareThis